2009. szeptember 17., csütörtök

sokadik nap a bölcsiben

Örömmel jelentem, hogy a kislányom imád bölcsibe menni. Minden reggel tiszta izgatott, hogy mikor megyünk már! Elköszön tőlem szépen, puszit ad és integet. Imádom!!!!!!!! És már mondja is Andi néninek, hogy mi minden történt vele! Fél 4-re megyek érte, ami nekem hosszú időnek tűnik, mivel két évig sülve-főve együtt voltunk! Azt vettem észre, hogy mióta bölcsis, azóta apásabb lett. Aminek persze apa nagyon örül!
Evelint ma hazaküldték a suliból, mert egy kis hőemelkedése volt. Persze már itthon semmi baja nem volt, de az iskola köteles hazaküldeni. Holnap elviszem a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Haladunk a kakilással is! Szegénykémmel már annyi löttyöt megitattam, hogy néha már elvesztem a fonalat hogy mikor mit kell bevenni. De a héten már háromszor volt eredmény! És Én ennek nagyon örülök!!!!!!!!!!

Egyébként egyre többet dumál a kiscsaj, megzabálom! Ma is odajött hozzám, leült elém és azt mondta, hogy " anya, beszélgessünk" És akkor Én megkérdezem tőle , mi történt a bölcsibe. Erre Ő elkezdi sorolni, hogy " homokoztam, ettem, ittam, aludtam, és jó volt Andi nénivel"
Hát mára röviden tömören ennyi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése