2009. október 23., péntek

Zöldségszobor


Az iskolában kitalálták, hogy indul egy zöldség és gyümölcsszobor készítő verseny. Evelin persze egyből kitalálta, hogy Ő is szeretne indulni! Na de milyen szobrot készítsünk? Felütöttük az internetet ( ilyen szempontból egy áldott jó találmány) és rákerestünk. Én próbáltam leegyszerűsíteni a dolgokat, kitaláltam hogy legyen csibe. Csak két citrom kellett hozzá, meg egy kis kézügyesség. De hát az Én lányom egyből lehurrogott, hogy " Ugyan már anya! Mit akarsz azzal a kis bénasággal! " Erre megmutatta, hogy Ő mire gondolt. A hajam égnek állt tőle, mikor megláttam! Mindegy, nem rontottam el az örömét, csak magamban dünnyögtem! Ez is az Én problémám lesz! És így is lett! Megvettem a hozzávalókat és nekiálltam megcsinálni. Evi néha megnézte hogy haladok vele, persze akkor beleszólt, hogy másképp kellene csinálni! Ráadásul még apa is nagyon kreatívnak érezte magát és Ő is megalkotta a kis remekművét! Persze nagyon büszke volt magára!
De végül is elkészült a remekmű, de nem sok jövőt jósoltam neki! Már annak is örültem, hogy épségben eljutott az iskolába! És láss csodát!!!! Evelin második lett a versenyen!! Vagyis hát Én!!!! Na jó ez már mellékes! Jó volt látni az arcát, hogy mennyire örült neki. És ez szerintem mindent megér!

Ja egyébként ez egy kutyus lenne!

4 megjegyzés:

  1. :-) Imádom az ilyen versenyeket.
    Nálunk karácsony előtt mindig asztalterítési verseny van. Rendszeresen Martina és a barátnője nyeri. Mi szülők, meg csak vásárolunk, ilyen tányér, olyan terítő...
    Az állatka érdekesre sikerült. Bocsi, hogy nem használom a szép jelzőt. :-)De ügyes vagy és kreatív, az tény, úgyhogy gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Kriszta!
    Szerintem sem lett egy csúcsszuper, de a lényeg az volt, hogy legalább ne essen szét míg beér vele a suliba.
    Egyébként borzasztó nehéz egy karfiollal dolgozni!

    VálaszTörlés
  3. :) Nem próbáltam, még csak levesbe, vagy rántani.
    Minden rendben Veletek? Régen írtál. :(

    VálaszTörlés