2010. január 18., hétfő

Rég nem voltam, teljesen el vagyok havazva!
Lorcsival az orvosokat járjuk, de eddig még nem sok mindent tudtam meg.
Az egyik doki ugyebár azt mondta, hogy mindenre allergiás. Na most bevásároltam neki azokat a dolgokat amiket éppen ehet.
De csak nem hagyott nyugodni a dolog és felkerestem egy állítólag nagy szaktekintélyű dokit is, hátha Ő tud segíteni. Direkt nem szóltunk, hogy mi már máshol is jártunk, kíváncsi voltam hogy mit mond.
Még jó hogy ültem, teljesen ledöbbentettek a hallottak! Közölte a doki, hogy nem allergiás! Legalábbis a fehérjékre biztos nem. Most ugyan ott tartok, mint az elején, hogy két orvosnál voltam és okosabb nem lettem!
Ma felkerekedtem, elmentem a házidokihoz hogy adjon egy beutalót a kórházba, és vegyenek vért Lorcsitól és végre járjunk már a végére, hogy most allergiás vagy nem.
Annyira ideges vagyok, hogy szegénykétől vért vesznek, szerintem a szívem szakad meg majd, biztos bőgni is fogok, de most már elegem van a találgatásokból.
Ja, és mióta elvittük a dokihoz, azóta tudunk kakálni is minden nap. Ennek viszont nagyon örülök, ez nekünk óriási előrelépés! Mondjuk ez sem a doki érdeme, mert én kísérleteztem ki, hogy mit is adjak neki, hogy fellazuljon a széklete.
Úgyhogy pillanatnyilag ezt a rejtélyt szeretném megoldani most már bármi áron!

3 megjegyzés:

 1. sziasztok,
  Én nagyon drukkolok nektek, hogy vég legyen ennek a huzavonának. Biztosan minden rendben lesz hamar.
  Puszi
  Maya és a lányok

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és a második dokinak legyen igaza!
  Várjuk a jóhíreket!
  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Köszi lányok, aranyosak vagytok!
  Szorítsatok, holnap viszem vérvételre!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés